DESPRE NOI

Prima Conferință Torent a avut loc în anul 2008.

Viziunea și dorința inimii noaste este să ridicăm o generație de oameni care trăiesc cu pasiune pentru Isus. Să facem ucenici pe care să îi creștem și să-i echipăm pentru a deveni urmași ai lui Cristos, oameni care fac o diferență în țara noastră, România.

Credem că tinerii sunt valoroși. Prin intermediul acestor conferințe suntem dedicați să dezvoltăm darul, cunoștința și potențialul pe care Dumnezeu l-a investit în ei. Conferința Torent este locul unde tinerii acestei generații pot petrece trei zile în închinare și părtășie, să fie încurajați, provocați și întăriți de mesajul Cuvântului lui Dumnezeu.
Ești invitat și tu să experimentezi pe acest Dumnezeu viu și puterea reală a Duhului Sfânt!

Te așteptăm cu drag la TORENT 2018!

FONDATORI

Nick și Carole sunt pastorii seniori și fondatorii bisericii Casa Tâmplarului Ocna-Mureș și Cluj-Napoca.


Dorința și pasiunea inimii lor este să facă ucenici, pe care să-i crească, să-i învețe și să-i echipeze pentru a deveni urmași ai lui Cristos, pastori și lideri care au un impact în comunitățile lor prin intermediul bisericii locale. Iubesc generația tânără din România și sunt dedicați să dezvolte darul, cunoștința și potențialul pe care Dumnezeu l-a investit în această generație de oameni valoroși.

Sunt căsătoriți de 22 de ani și împreună au trei copii: Rachel, Nicholas și Joshua.
 

GAZDELE CONFERINȚEI

Ninio Decean și soția lui, Loredana, sunt pastorii bisericii Casa Tâmplarului din Cluj-Napoca. Ei Îl iubesc pe Dumnezeu și iubesc oamenii. Sunt căsătoriți de 8 ani și au împreună doi copii, Tessa și Lucas.
Ninio a absolvit școala Christ for the Nations (Dallas, Texas) în anul 2008. În toamna aceluiași an a revenit în țară, ajutând la plantarea bisericii Casa Tâmplarului Cluj-Napoca.

© 2019 Conferinta Torent. All Rights Reserved.